| Автор(и) | Бондарець В.В., аспірант, , Черкаський національний університет ім. Б. Хмельницького | ||
|---|---|---|---|
| Рубрика | Економіка | ||
| рік | 2016 | номер журналу | Випуск №88. Частина 2 |
| сторінки | 265-272 | індекс УДК | 637.134 (477.46) | Індекс DOI |
| Аннотація | У статті розглянуто молокопереробний підкомплекс Черкаської області; досліджено стан виробництва та переробки молока в області, проаналізовано роботу та вимоги до якості молоко сировини на найбільших молокопереробних підприємствах області; представлено структуру реалізованого молока за якістю сортового складу молока, прийнятого на молокопереробні підприємства; висвітлено вимоги Європейського Союзу до якості молока та досліджено показники якості заготовленого молока переробними підприємствами Черкаської області; розроблено основні напрями ефективного функціонування молокопродуктового підкомплексу Черкаської області. | ||
| Ключові слова | конкурентоспроможність, обсяг виробництва, молокопереробні підприємства, якість реалізованого молока, молокопродуктовий підкомплекс. | ||