| Автор(и) |
Кецкало В.В., кандидат с.-г. наук, доцент кафедри овочівництва, Уманський національний університет садівництва, Україна Поліщук Т. В., кандидат сільськогосподарських наук, , Уманський державний педагогічний університет ім. Павла Тичини |
||
|---|---|---|---|
| Рубрика | Агрономія | ||
| рік | 2018 | номер журналу | Випуск №92. Частина 1 |
| сторінки | 91-99 | індекс УДК | 635-1/-2:635.52:631.544.4-977 | Індекс DOI |
| Аннотація | Встановлено, що у зимово-весняній культурозміні в теплиці впродовж вегетаційного періоду салат листковий уражується грибковими, бактеріальними і вірусними хворобами та проаналізовано їх видовий склад. Проведено порівняльне оцінювання стійкості до хвороб сортів салату листкового вітчизняної та зарубіжної селекції. Серед досліджуваних сортів визначено більш стійкі до ураження хворобами. | ||
| Ключові слова | салат листковий, закритий ґрунт, хвороби, стійкість. | ||