| Автор(и) |
Ткачук О. П., доктор сільськогосподарських наук, , Вінницький національний аграрний університет Дідур І. М., доктор сільськогосподарських наук, , Вінницький національний аграрний університет Мазур О. В., , , Вінницький національний аграрний університет |
||
|---|---|---|---|
| Рубрика | Агрономія | ||
| рік | 2023 | номер журналу | Випуск 102 Частина 1 |
| сторінки | 54-63 | індекс УДК | 631.53.01/631.95 | Індекс DOI | 10.32782/2415-8240-2023-102-1-54-63 (Лінк) |
| Аннотація | У статті проаналізовано групи сортів сої за скоростиглістю за показниками екологічності, технологічності, стійкості до несприятливих умов вирощування, рівня врожайності та вмісту білка і жиру в насінні, що дозволить рекомендувати оптимальний структурний розподіл між сортами різних груп стиглості в Україні | ||
| Ключові слова | соя, групи сортів, стиглість, врожайність, якість, технологічні показники, екологічні характеристики | ||