| 1 |
|
ЕКОЛОГІЗАЦІЯ ТУРИСТИЧНИХ ПОСЛУГ АГРАРНИХ ПІДПРИЄМСТВ |
Випуск 96 Частина 2, 2020 |
| 2 |
|
ТОВАРОЗНАВЧІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ХАРЧОВИХ ЖИРІВ У РЕСТОРАННІЙ СПРАВІ: ВПЛИВ ЯКОСТІ ТА ВЛАСТИВОСТЕЙ ЖИРІВ НА ХАРЧОВУ ПРОДУКТИВНІСТЬ ТА СПОЖИВАЧІВ |
Випуск 103 Частина 2, 2023 |
| 3 |
|
ВПЛИВ ІНСАЙТ-ТУРОПЕРЕЙТИНГУ НА УПРАВЛІННЯ СТАЛИМ РОЗВИТКОМ РЕГІОНАЛЬНОГО ТУРИЗМУ В ПРОЦЕСІ ВІДНОВЛЕННЯ УКРАЇНИ |
Випуск 105 Частина 2, 2024 |
| 4 |
|
ТУРИСТИЧНЕ РАЙОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ ЧЕРКАСЬКОГО РЕГІОНУ |
Випуск 98 Частина 2, 2021 |
| 5 |
|
ЧИННИКИ ЕКОЛОГІЧНОЇ ДИВЕРСИФІКАЦІЇ В ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА |
Випуск 105 Частина 2, 2024 |
| 6 |
|
ОПТИМІЗАЦІЯ УПРАВЛІННЯ ЗАПАСАМИ ЧЕРЕЗ ПРИЗМУ ТОВАРОЗНАВСТВА: ВІД ПРОЕКТУВАННЯ ДО ЕФЕКТИВНОГО ВИКОРИСТАННЯ СКЛАДСЬКОГО ПРОСТОРУ |
Випуск 104 Частина 2, 2024 |